BEVISET!

Det å bevise at beviset er et bevis, kan vel egentlig sammenlignes med kampen om sannheten.

Hvis man er ærlig og redelig vil man forstå at den nye sannheten er den riktige, og gi seg helt frivillig… MEN DET SKJER TYDELIGVIS IKKE HER!

Det vil nemlig medføre store og raske omveltninger i samfunnet…

Uansett er det jo engang slik at jorda er rund, og at jorda går i bane rundt sola…

Lars Klæbo fra Statens Strålevern(DSA) hevder at det er utenkelig at noen kan bli syke av smartmålere…

Lars Klæbo og utenkelig på NRK
Lars Klæbo fra Statens Strålevern, faksimile NRK 29.mai 2019

Men er det egentlig utenkelig?

Tidligere har undertegnede og flere tusen andre mennesker forklart at de er bekymret for mulige helseplager.

Les VG her:  Tusenvis mener de blir syke av stråling!

Mange er endog helt sikre på at de blir syke og er rammet av elektrostress!

Det finnes også flere organisasjoner som samler de som er helt sikre på dette.

Folkets strålevern logo Foreningen FELO

Stopp smartmålerne bilde

 

 

 

 

For medlemmene i disse organisasjonene er det ikke utenkelig at man kan bli syke av denne strålingen. Mange av dem har brukt tusenvis av kroner på skjerming fra disse mikrobølgene og annen stråling, og fått mye bedre helse.

Men nå skal disse menneskene påtvinges kraftige strålekilder i sitt eget hus, dette er statlig overtramp på sitt verste. Folk som ikke tåler mobiltelefonstråling skal tvinges til å godta dette enten de vil det eller ikke.

Det finnes på denne nettsiden samlet drøssevis av uavhengige godkjente forskningsrapporter:

Bioinitative.org

Gro Harlem wiki
Gro Harlem Brundtland Wikipedia

Gro Harlem Brundtland, lege og tidligere statsminister,  fortalte hvordan hun ikke tålte mobilstrålingen, dette  når hun var leder av Verdens Helseorganisasjon(WHO), men hun ble dysset helt ned.

Hvordan var det mulig? Ingen tvil om at det er sterke krefter, store administrasjoner og globale selskaper som ligger bak denne maktkampen.

Hun er fortsatt bekymret for helsevirkningene, se videoen som ligger ute på Folkets Strålevern sine sider på Youtube:

 

Smartmålere gjør elektriske apparater “syke”!!

I Tønsbergs Blad 17. mars 2019 innrømmer kommunikasjons rådgiver fra Skagerak Energi Kjell Løyland at smartmålerne påvirker elektronikk!

Uten egentlig å forstå hva han har innrømmet, har han samtidig innrømmet at smartmålerne kan gjøre folk syke…

Kjell Løyland kommunikasjons rådgiver for Skagerak
Tidligere i 2017 forteller Avisen Varden om hva Kjell Løyland og hans kolleger i Skagerak Energi skulle tvangsinstallere hos alle sine kunder. Det var visstnok ingen valg sto det i Varden høsten 2017, alle skulle ha smartmålere og ingen kunne nekte!

Se Varden på nett! eller  Pdf : Varden 21-09-2017

Nå innrømmer altså Løyland at smartmålerne kan påvirke teknikk og gi pipelyder i våre egne hjem! 

I Tønsbergs Blad står det 17.mars 2019 at det er tilfelle og Kjell Løyland bekrefter dette med kommentaren:

“Ingen av tilfellene har imidlertid påvist at pipelydene kommer direkte fra målerne, som er de samme som en rekke selskaper leverer, blant andre Hafslund, som med over 700.000 kunder er størst landet.

TB om pipelyder
Faksimile Tb.no 17.03-2019

I stedet er det påvist at det er eldre elektronisk utstyr som reagerer på radiosignalene til målerne, eller at det elektroniske utstyret ikke har tålt at strømmen er koblet ut og satt på igjen i forbindelse med målerbyttet.

Som eksempler på elektronisk utstyr som kan reagere, nevner Løyland teleslynger, jordfeilvarslere, komfyrvakter og alarmer.

– Når vi besøker kundene og undersøker dette kostandsfritt, finner vi stort sett ut av dette. Er det noen feil med målerne, er det vårt ansvar. Ligger feilen i eldre elektronisk utstyr, er det ikke vårt ansvar, sier Løyland.”

Altså innrømmer Skagerak Energi og Løyland at smartmålere kan påvirke elektrisk utstyr i huset vårt.

I lys av dette kan man lett forstå at alle våre organer i kroppen som styres og drives av elektriske impulser også kan påvirkes på forskjellige måter akkurat som jordfeilvarslere, komfyrvakter og alarmer.

DETTE ER ALTSÅ DET STORE BEVISET PÅ AT SMARTMÅLERNE OG ANNEN MIKROBØLGESTRÅLING ER HELSESKADELIG FOR ALLE SKAPNINGER: INSEKTER, FUGLER, MENNESKER OG DYR!

For mennesker kan dette få fatale følger som hjerteinfarkt, hjerteflimmer, hjerneslag og vedvarende ElektroStress. ElektroStress kan igjen medføre smerter og vondter, depresjoner, kreft og uendelig mange andre sykdommer.

Les alt her:

Tønsbergs Blad 17.mars 2019 eller Pdf-fil Hører du merkelige pipelyder hjemme?

Body electric på sidenVitenskapsmannen Robert O. Becker og hans assistenter fra USA fant ut på 1960/70 tallet ut hvordan kroppen styres av elektriske kretser. De fant også ut hvordan kroppen kunne skades av elektromagnetiske felt, men også hvordan kroppen kunne helbredes raskere ved å stimulere kroppen med lave elektriske pulser.

Når vi skal tenke på kroppen så må vi tenke på bio-elektrisitet. Ladningsbæreren i bioelektrisitet er ionet (ladet atom), og en elektrisk strøm og et felt genereres når det oppstår en flyt.

Hvor lang tid går det før Skagerak Energi, kommunikasjonrådgiver Kjell Løyland og Lars Klæbo fra Statens Strålevern(DSA) innrømmer at smartmålerne også gjør mennesker syke?

Hvor mange har ikke nå ringt inn til Skagerak Energi og fortalt om sine sykdommer og plager? Hvor mange har ikke måtte flytte fra sine hjem på grunn av smartmålerne? Skagerak Energi og Kjell Løyland vet ganske mye om dette, men prater de til avisa om det? Nei det gjør de ikke.

Forstår de at de har et stort ansvar for liv og helse?

Det er ingen tvil om at det ikke bare er elektriske apparater som blir syke!

Det er slik at det beste maskineriet i verden, menneskekroppen, også kan bli alvorlig syk av denne trådløse strålingen. Den trådløse strålingen treffer menneskekroppen og stresser den. Jeg kaller dette ElektroStress, dette stresset gjør kroppen sliten og mottakelig for det meste av andre sykdommer.

Hvor mange skal bli syke og uføre på grunn av ElektroStress før Skagerak Energi og andre energiselskaper trekker smartmålerne tilbake fra alle hjem?

ElektroStress2Undertegnede har skrevet bok om kampen mot ElektroStresset som påføres oss av unødvendig stråling fra omgivelsene våre. Kampen har gått mot Skagerak Energi, Universitet i Sørøst-Norge, Statens Strålevern, byråkrater i kommunen og flere andre aktører.

Smartmålerne er kanskje noe av det verste fordi den er tvangsinstallert i våre hjem og ikke kan slås av.

I boken skriver jeg også om hvordan man kan skjerme seg mot ElektroStress for å kunne være så frisk som man ønsker.

Boken inneholder over 300 sider med over hundre bilder som forteller mer enn tusen ord…

Boken kan kjøpes her, er også tilgjengelig i bokhandlere og på bibliotek. Prisen er kr 300,- ved frakt kommer 50 kr i tillegg, ellers kan varene hentes i Tønsberg etter avtale. Send melding til post@bulloforlag, eller til Grete Nina Aske på SMS 99 35 44 27 eller ring henne på 330 62277.

Odd-Erik B

 

 

Kampen er ikke over før den er vunnet!

 

Odd-Erik Helgesen

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s