Nekter å ha trådløse strømmålere!

Tønsbergs Blad skriver om at Skagerak ønsker å skru av strømmen til folk som ikke ønsker automatiske strømmålere:

Nekter å ha trådløs strømmåler: – Dette handler om helsa vår

Trusler fra Skagerak

Fra venstre: Odd-Erik Helgesen, Grete Nina Aske, Christina Nesjenger med sønnen Elliot på armen og Hannemor Skøyen Grue.
TROSSER: De har trosset nettselskapenes krav om montering av automatiske strømmålere.

Foto: Asbjørn Olav Lien
Av Asbjørn Olav Lien Tønsbergs Blad

Publisert:03. november 2019, kl. 21:00

Skeptikerne til smartmålerne frykter for helsa. Strålevernekspert og familien sover selv godt i naborommet til radiosenderen, som nesten kontinuerlig forteller nettselskapene om strømforbruket i hjemmene våre.

– Jeg må innrømme at jeg ikke engang tenkte over det, før noen begynte å snakke om at de var skeptiske, sier seniorrådgiver Lars Klæboe i Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet(DSA).Nekter å ha trådløse målere Hannemor

Han gjør det klart at strålingen fra smartmålerne ligger mange tusen ganger under grenseverdiene, som igjen er satt solid under det som kan være teoretiske farenivåer…

Les hele artikkelen her:

Nekter å ha trådløs strømmåler TB artikkel

 

Det må understrekes at både Skagerak sin kommunikasjons rådgiver Thor Bjørn Omnes og senior rådgiver Lars Klæbo i direktoratet for stråling og atomsikkerhet(DSA) bare gjør jobben sin. Det er det de har fått betalt for å gjøre, sikkert ganske godt også…Odd-Erik syk av strøm

Mens vi som ikke ønsker unødvendig stråling i egne hjem vi er økonomisk uavhengig, og baserer vår kunnskap på erfaringer.

Odd-Erik syk av strøm

Vi gjør ikke denne innsatsen mot stråling fordi vi ikke har annet å gjøre. Vi gjør dette fordi vi og mange andre er utsatt for overgrep fra Skagerak og andre energiselskaper.

Bjørn Thor Omnes gjør bare jobben sin på tross at Skagerak  daglig får telefoner fra ulike folk som har blitt syke og er bekymret, og mange av dem kan ikke bo i sine egen boliger lengre.

Thor Bjør Omnes Skagerak Energi

Undertegnede har hjulpet mange i slike situasjoner. Noen får akutte hode- og kroppsmerter, svimmelhet og kraftig press i hodet og hjerteområdet. Andre får eksem på hender, armer og i hodebunnen som kommer mer gradvis og som blir stadig verre og verre. Det eneste som hjelper er å komme seg vekk fra strålingen eller koble den helt ut. Det ønsker ikke Bjørn Thor Omnes og Skagerak å være med på, de forteller heller folk at dette mer eller mindre innbilling og henviser til Lars Klæbo i DSA.

Liabakken husUndertegnede forsto i 2012 at en lavspent ledning som hang alt for nærme min bolig var svært ugunstig. Det var Skagerak som eide ledningen, tidligere hadde det vært Tønsberg kommune. Denne ledningen var fra 1950 tallet og hadde et magnetfelt som var 6 ganger høyere enn det som er tiltaksgrensen til Tønsberg kommune i skoler og barnehager. Denne grensen er der fordi det er vist ved forskning at det er en overhyppighet for leukemi blant barn ved magnetfelt høyere enn det.

Se min egen Målerapport

Dette hadde jeg fått kunnskap om og ringte Lars Klæbo i 2012 og fortalte at Skagerak ikke ønsket å gjøre noe med denne ledningen med dette tilhørende kraftige feltet, og håpet selvfølgelig at Statens Strålevern som det het den gangen ville hjelpe meg, men jeg fikk sjokk, etter over en halvtime samtale med Lars Klæbo, fortalte han meg at han og Statens strålevern ville være sakkyndig for Skagerak hvis jeg gikk til sak mot dem…

Da forsto jeg at Statens strålevern og staten ikke tok hensyn til vanlige folk, og at det var amerikanske tilstander. Vanlige folk betyr ingenting i dette systemet her.

Vi og flere har blitt rammet av elektrostress og det er enda flere som rammes daglig, dette både unge og gamle, det skyldes mobiltelefoner, WiFi og kanskje aller verst smartmåler i vår tid, snart skal det installeres et mobilnett som er kalt 5G, som er raskere enn noen gang tidligere.Nesjenger2

 

 

Christina Nesjenger: Er jeg el-overfølsom eller bare psykisk syk?

 

 

All denne unødvendige strålingen må stoppes for å redde insekter, dyr og mennesker. Da er det godt å vite at Norges Miljøvernforbund og Kurt Oddekalv tar dette på dypeste alvor.

Meld deg gjerne inn i Norges Miljøvernforbund og støtt saken.

Bli medlem!

Odd-Erik B

 

Odd-Erik Helgesen

Leder av STOPP smartmålerne

– en del av Norges Miljøvernforbund

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s